Tamplarie PVC si Aluminiu in Constanta. Tamplaria PVC o executam cu profilul Streamline, 3D sau BluEvolution cu 5 si 6 camere si geam termoizolant cu 2 si 3 foi de sticla la un pret avantajos.

Fabrica TAMPLARIE PVC in Constanta

Comercializam si montam Tamplarie PVC si geam termopan in Constanta la preturi fara concurenta.

 

Executam si montam Tamplarie PVC in Constanta cu profile Salamander cu 3 si 5 si 6 camere. Pe tamplaria PVC se poate monta geam termoizolant cu 2 sau 3 foi de sticla. Ideeile inovatoare confera viitorului nostru decisiv. Profilele Salamander dau de mult timp masura maturitatii tehnice si a design-ului reusit al ferestrelor. Noile noastre sisteme confirma faptul ca dorim mereu sa atingem noi culmi. Cele patru linii de produse ale noastre 2D, STREAMLINE, 3D si Blue Evolution promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander Industrie Produkte din Germania. Se poate aprecia prin aceasta de ce nu de putine ori profilul nostru reprezinta un exemplu. Ramane insa cert: Salamander este cel original si inconfundabil. Succesul insa nu se datoreaza doar impulsurilor inovatoare ale constructorilor si designerilor nostri. In prima linie stau tehnicienii de productie si siguranta unui standard de calitate maximal. De aceea, alegera unei ferestre cu profile Salamander reprezinta o investitie pentru o viata. Probabil ca in primul moment nu ne dam seama ca fereastra din material plastic are avantaje si din punct de vedere al mediului inconjurator in fata lemnului. PVC-ul cu care se prelucreaza ferestrele Salamander este un material extrem de fiabil, el nu isi pierde calitatile nici dupa cateva decenii. Nu afecteaza sanatatea, este stabil din punct de vedere al formei, factorilor de lumina, conditiilor atmosferice. In timp ce lemnul la fiecare 5 ani trebuie vopsit, lacuit, ferestrele din material plastic Salamander isi mentin o viata intreaba calitatile de culoare. De asemenea profilele din PVC sunt 100% reciclabile. Toate aceste argumente, alaturi de avantajele tehnico-calitative si estetice,le fac si mai atractive.


Profil Salamander seria StreamLine

Tamplarie PVC Constanta


Profilul SALAMANDER STREAMLINE are adancimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica,  stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.  Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor,  va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect. Se foloseste la: Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Date tehnice:

 • 76 mm adancime constructiva,
 • 5 sau 7 camere de izolare,
 • 2 garnituri,
 • izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K,
 • protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Profil Salamander seria 3D

Stil si perfectiune.  Design exclusivist.  Sistemul de ferestre si usi SALAMANDER DESIGN 3D cu latimea de 76 mm are suprafete perfect lucioase si un design special prin imbinarea   formelor rotunjite cu liniile drepte, totul ingloband cea mai noua tehnologie in domeniu.   Izolarea pe trei garnituri si cinci camere impiedica pierderile de caldura si diminueaza eficient zgomotul exterior asigurand functionalitate si rezistenta deosebite pe perioada exploatarii ferestrelor. Bagheta rotunda da un efect special si permite alegerea oricarui tip de sticla. Izolarea termica si fonica superioara completeaza designul exclusivist si va ofera cea mai buna fereastra de pe piata. Se foloseste la: Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta si oscilo-batanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara si culisant-batanta.


Date tehnice:

 • 5 camere de izolare,
 • 3 garnituri,
 • izolare termica (fereastra cu armatura si sticla )  Uf =0,86-1,3 W/m2K,
 • protectie fonica pana la 46 dB,
 • rezistenta la incercari de efractie  clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Profil Salamander seria bluEvolution

Aceasta este Fereastra viitorului. Calitate garantata  - Fabricat in Germany. Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie.  Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua. Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad. Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea - made in Germany. Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice. Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.


Caracteristicile tehnice ale Salamander bluEvolution 92 sunt:

 • Profile cu 6 camere, clasa A ( pereti exterior de minim 3 mm ), produse exclusiv in Germania;
 • 92 mm latime pentru tocul si cerceveaua de fereastra;
 • 126 mm latime pentru cerceveaua de usa cu deschidere exterioara. latimea foarte mare a profilelor va permite fabricarea unor dimensiuni mari de ferestre fara risc de deformare;
 • Profilele sunt armate cu otel zincat de 1,5 mm in cercevea si de 2 mm rectangular in toc;
 • Bagheta de geam rotunjita pentru un design inovator - sticla tripan de 52 mm;3 garnituri ( interior-exterior ) pentru o etansiezare perfecta.

Tamplarie PVC Salamander cu Geam termoizolant.

Sticla Low-E, cuprinde tipuri de sticla cu joasa emisivitate de inalta performanta. Aceste produse sunt realizate prin depunerea unui strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica pe o sticla clara. Aceasta depunere este caracterizata printr-o emisivitate redusa: ea reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenita din incalzire.

Sticla 4 anotimpuri(4S)  este o sticla plana, pe suprafata careia a fost depusa o pleicula transparenta, extrem de subtire. Datorita acestei pelicule se asigura o trnsmisie ridicata a luminii (66%), o excelenta izolare termica (Ug= 1,1W/ (m˛K) si protectie impotriva protectiei solare (doar 42% din energia solara patrunde prin aceasta sticla).


Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S - Dubla proprietate:

 • Joasa emisivitate: reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda.
 • Control solar: reflecta o mare parte a energiei solare.


Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S -Avantaje Iarna

 • Izolatie de 3 ori mai buna decat a unui dublu vitraj obisnuit:
 • Imbunatatirea confortului: suprimarea aproape in totalitate a zonelor reci din apropierea ferestrelor
 • Economie de energie: reducerea costurilor pentru incalzire
 • Reducerea condensului: pe partea interioara a geamului, foaia interioara avand o temperatura apropiata de cea a camerei
 • Protectia mediului prin reducerea emisiei de gaze cu efect de sera.


Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S - Avantaje Vara

 • Transmite spre interior de 2 ori mai putina energie;
 • Imbunatatirea confortului, prin mentinerea unei temperaturi interioare placute;
 • Reducerea costurilor, prin limitarea cheltuielilor pentru racirea incaperii;
 • Protectia mobilierului, prin reducerea transmisiei de raze UV

 - Pentru profilele cu o adancime de 60 mm se foloseste geam termoizolant cu 2 foi sticla din care o foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 24 mm.

 - Pentru profilele cu o adancime de 70 mm se foloseste geam termoizolant cu 3 foi sticla format 1 foaie 4S + 1 foaie float + 1 foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 40 mm.

 - Pentru profilele cu o adancime de 92 mm se foloseste geam termoizolant cu 3 foi sticla format 1 foaie 4S + 1 foaie float + 1 foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 52 mm.Tamplarie PVC Salamander cu feronerie WINKHAUS si  geam termopan Low-E la pret de geam standard.

 WINKHAUS feronerie – Made in Germany

Sistemul de feronerie Winkhaus proPilot a fost dezvoltat cuprecădere pentru a îndeplini cerinţele economice ale pieţelordinamice. Feroneria de marcă oferită de Winkhaus este certifi catăconform QM 328 (Certifi cat de conformitate ift) şi este verifi catăconform DIN EN 13126-8 (Verifi carea funcţionării de durată aferoneriei batante şi oscilo-batante) şi DIN EN 1191 (Verifi careafuncţionării de durată a ferestrelor şi uşilor).

Pentru ferestrele batante şi oscilo-batante, Winkhaus oferă prin sistemul de feronerie proPilot o soluţie pentru toateferestrele dreptunghiulare din PCV şi aluminiu cu un nut pentru feronerie de 16 mm. Modelele proPilot sunt echipate din producţiade serie cu toate posibilităţile de reglare tridimensională, un ridicător de canat şi componente de înaltă calitate. Acestedetalii asigură funcţionalitatea şi manipularea uşoară a feroneriei proPilot pe toată durata de viaţă a ferestrei.

Argumente pentru fertoneria WINKHAUS:

 • Produs de calitate germană
 • Mecanism de închidere cu funcţionare uşoară,asigurând ferestre etanşe
 • Ridicător de canat în echiparea de serie
 • Reglare a forţei de apăsare ± 0,8 mm
 • Reglare laterală +3 mm/-2 mm
 • Greutate maximă admisă a canatului: 100 kg
 •  Opritorul pentru uşa de balcon, protecţia împotriva închiderii incorecte şi aerisirea prin fantă pot fi echipate ulterior
 •  Capace pentru balamalele de colţ şi de tip foarfecă

 CARACTERISTICI ale feroneriei WinkHaus:

 • Mecanismul contraacţionării greşite a ferestrei
 • Mânerele în tehnologie SEKUSTIK
 • Microventilaţia de securitate în plan paralel
 • Plăcuţe de blocare din oţel şi alte elemente de siguranţă necesare pentru a respecta normativele de securitate RC2 şi RC3
 • Balamale ascunse
 • Sisteme automate multipunct de închidere a uşilor rezidenţiale
 • Sisteme de deschidere la distanţă
 • Sisteme de praguri automate

Gama de Culori standard si forme ce pot fi executate cu profilul PVC Salamander


Inapoi la Produse