Tamplarie PVC Constanta, Tigla Metalica Constanta, Fereastra Mansarda ConstantaTamplarie PVC Salamander in Constanta, cu geam termoizolant si feronerie germana WINKHAUS.

Firma noastra asigura proiectare, consultanta si executie pentru acoperis, montaj tigla metalica la preturi rezonabile,  confectioneaza si monteaza tamplarie pvc  cu profilul Samlamander, fereastre de mansarda Velux si sisteme panouri solare.

Societatea a fost infiintata in anul 1994 si de atunci ne ocupam de fabricarea si montarea Tamplariei PVC, Vanzarea si montarea de Tigle Metalice, confectionari sarpante, vanzarea si montarea de Ferestre de Mansarda, izolarea si finisarea mansardelor, vanzarea si montarea de Sisteme Solare plane pentru incalzirea apei calde menajere si aport la incalzire. Suntem distribuitori si montatori autorizati pentru Tigla Metalica in Constanta Wetterbest, distribuitori si montatori autorizati pentru Tigle Metalice Gerard - tigle metalice cu acoperire de piatra naturala, distribuitori autorizati pentru Ferestre de Mansarda si Sisteme Solare Velux. Deci, la Noi gasiti numai produse de calitate pentru casa dumneavoastra la un raport pret - calitate foarte bun, pentru preturi foarte mici si calitate indoielnica va rugam sunati concurenta.

Va oferim: tigla metalica constanta, tamplarie pvc constanta, velux constanta, tigle metalice preturi, ferestre mansarda constanta, panouri solare constanta, termopane salamander constanta, Promotie tigle metalice, tamplarie pvc salamander